Rabo Clubsupport

Stem op onze vereniging en krijg 10% korting bij #SkagaVenture!
 
Vanaf vandaag gaat de #raboclubsupport weer van start. Als jij een rekening hebt bij de Rabobank, dan kun je op onze vereniging stemmen. Hoe meer stemmen wij krijgen, hoe hoger het bedrag dat wij van de Rabobank ontvangen voor onze vereniging.

En.. als bedankje voor jouw stem, mogen wij namens #SkagaVenture 10% korting* geven op een activiteit bij #SkagaVenture! Hoe tof is dat!

Een club is zoveel meer dan een club. Het is de plek waar je met elkaar samenkomt, waar je iedereen kent, waar je jezelf kunt zijn en waar we elkaar sterker maken. Ook dit jaar doet onze vereniging mee met de Rabo Clubsupport Actie, om onder andere trainingsmaterialen en meer trainingsuren voor onze vereniging te kunnen waarborgen.

We willen je daarom vragen om op ons te stemmen als je lid bent van de Rabobank.
Ieder lid van de Rabobank krijgt 3 stemmen om uit te delen, aan 3 verschillende clubs/verenigingen. Vraag ook je familie, vrienden en bekenden of zij op ons willen stemmen (1000 maal DANK!)
Stem nu direct in de Rabo App! (Service > stem op jouw club)
Stemmen kan tot en met 24 september 2024.
We hebben jouw hulp nodig!
 
*) Op vertoon van een screenshot van de door jou uitgebrachte stem bij #SkagaVenture, krijgt de persoon waarvoor de stem is uitgebracht 10% korting op de activiteit die bij #SkagaVenture wordt gedaan.
 

IMG_5158 IMG_5158